Dennis Nørmark


Ordstyrer ved DIPD's internationale konference om kvinder i politik

Moderator/ordstyrer


En konference, seminar eller paneldebat uden en ordentlig vært eller ordstyrer bliver hurtigt til en kaotisk begivenhed uden fokus eller fornemmelse for publikum. Jeg har stor erfaring med at lede deltagere til store events godt igennem dagen, styre, holde tiden, opsummere og stille de relevante spørgsmål. Som moderator sætter jeg mig grundigt ind i emnet på forhånd så jeg kan blive et kvalificeret og konstruktivt med- og modspil til dem der skal præsentere eller tale. Jeg er til stede uden at være dominerende og tager først og fremmest ansvaret for at dagen fremstår så helstøbt og velafviklet som muligt.


Den gode moderator virker som om han eller hun ved eller interesserer sig lige så meget for dagens emne som deltagerne uden tvivl gør og det kræver en engageret og velforberedt moderation. Jeg sætter mig hurtigt ind i komplekse emner og kan finde ud af at opssummere på store og indviklede debatter. Med mit store netværk i erhvervslivet, i forskningsverdenen, medierne og den politiske verden kan jeg også hjælpe ret tidligt i fasen med at finde relevante oplægsholdere eller panelister.


Jeg har været alt fra ordstyrer til politiske debatter og til konferencier til store rockkoncerter så jeg forstår at læse et rum og kender mit publikum. I kan trygt lægge jeres event i mine hænder.